The Hike

Website: Thehike.nl
Doelgroep: Mannen en vrouwen met een outdoor lifestyle, 25-50
Bereik: 15.000+ unieke bezoekers per maand


Contact opnemen

THE HIKE

The Hike is een online platform dat voorziet in mooie, nuttige, motiverende en ‘easy to understand’ content die jou helpt om de top te bereiken en tegelijkertijd te kunnen genieten van de wereld.

Dat klinkt als een positionering. En dat is het ook. Maar er is ook een dieperliggende gedachte: in mijn dagelijkse leven als marketeer denk ik vaak na hoe bedrijven zich het beste kunnen profileren, zodat ze relevant en waardevol zijn voor de klant. Automatisch denk ik dan ook regelmatig aan mijn eigen leven. Wat is relevant en waardevol voor mij? Als zogenoemde millenial (Gen Y) ben ik opgegroeid in een explosie van luxe, technologie, nieuwe media en gadgets. We schijnen goudhaantjes te worden genoemd.

Maar tegelijkertijd hebben we keuzestress en voelen we een enorme werkdruk. All eyes on us. Daarom zijn we constant op zoek naar grip. Grip op de grenzeloze mogelijkheden die de wereld ons biedt. En grip op ons leven. Het is niet voor niets dat steeds meer leeftijdsgenoten de boel de boel laten en voor onbepaalde tijd de wijde wereld in trekken. Om de wereld en zichzelf te ontdekken. Op zoek naar betekenis. Want betekenis zorgt voor grip.

WORK TOGETHER?

LAAT HET ONS WETEN!

CONTACT

Stay in touch.

+31 6 45 27 39 36 55 | info@magmedia.nl


Naam*

Email*

Bericht*