MagMedia

\ The Hike

labels

category

social

\ Numbers

50 k

unieke bezoekers

70 k

pageviews

300 k

social reach

40 %

mobiel

25 -45

primaire doelgroep

50 - 50%

man – vrouw

\ The Hike

The Hike is hét outdoor online platform van Nederland. Dagelijks geven we mooie, nuttige, motiverende en ‘easy to understand’ outdoor content die jou helpt de top te bereiken. Of gewoon om te genieten van de wereld. 

Van de mooiste hikes in Nederland, Europa en ver daarbuiten, tot de mooiste via ferrata’s, downhill- en mountainbiketrails en wintersporten. Maar we helpen je ook met de tofste gear, plekken om te overnachten, kennis en fun. 

The Hike is niet alleen bedoeld voor onze verhalen, maar ook die van onze community. Een community van like minded outdoor-junkies. Samen laten we zien hoe indrukwekkend the great outdoors is.

Ain’t no mountain high enough.


\ Edge

Onder ons eigen lifestyle merk Edge brengen we een ode aan de allermooiste natuur in de wereld. Dat doen we natuurlijk op een duurzame manier. Jij blij, wereld blij.

Onze shirts komen rechtstreeks van de bron en hebben een zo minimaal mogelijke impact op het milieu. Zo maken we gebruik van 100% biologisch en vegan katoen, worden de shirts gemaakt in fair-wear gecertificeerde fabrieken én zijn de shirts niet geverfd. 

We drukken onze prints op houtvrij ongestreken 250 grams premium papier. Het papier van onze posters heeft een natuurwitte tint omdat er geen optische witmakers in zitten.

Adverteren op The Hike?