Manify

Website: Manify.nl
Doelgroep: Moderne man met stijl, 25-40
Bereik: 200.000+ unieke bezoekers per maand


Contact opnemen

MANIFY

Manify is een toonaangevende online mannenblad. Met een grote trouwe groep Nederlandse volgers is Manify hét platform om de moderne man tussen de 25 en 40 te bereiken!

Manify is een ‘online lifestyle magazine’ en een gevestigde naam die er al bij was toen deze termen nog écht wat betekenden. We zijn een merk dat de doelgroep wil inspireren, maar ook geïnspireerd is op de doelgroep. Lifestyle, met in de basis travel en flinke scheut fashion. Dit gemixt met een events, ridesgear en natuurlijk een bescheiden vleugje ladies, maakt de ideale blend voor de moderne Nederlandse man.

We proberen niet goedkoop te scoren met oppervlakkige artikelen en content die je overal al tegen komt. We maken graag zo veel mogelijk unieke content en hanteren hoge standaarden. Op Manify daarom ook geen clickbaits. We zijn een classy platform, maar we blijven graag toegankelijk. We doen ons niet beter voor dan dat we zijn, misschien ook wel omdat we de beste zijn. En die bescheidenheid siert ons. Punt-komma, haakje sluiten.

WORK TOGETHER?

LAAT HET ONS WETEN!

CONTACT

Stay in touch.

+31 6 45 27 39 36 55 | info@magmedia.nl


Naam*

Email*

Bericht*