MagMedia

\ In your office

category

\ In your office


Een ‘uit de hand gelopen’ vrijmibo op jouw kantoor? Wij komen langs om je werknemers eens goed te verwennen! En we komen niet alleen. We nemen de hele entourage mee: DJ’s, toffe decoratie, photo booth, fotograaf en natuurlijk heel veel hapjes en drankjes. Precies zoals je gewend bent van MANIFY Out of office, maar dan exclusief voor jouw organisatie. 

We kunnen het zo gek maken als je wilt, van danseressen tot een balloon drop. Of wat denk je van een race door de gangen op elektrische stepjes? Je herkent je kantoor niet meer terug. En daarom is de schoonmaak ook inclusief. Maar we kunnen natuurlijk ook op een externe locatie iets voor je organiseren, van viergangendiner met dansavond tot festival.

Mooie herinneringen maken met je collega’s is van groot belang, maar we snappen dat niet alles meer helder is de volgende dag. Daarom ontvang je binnen enkele dagen een professionele aftermovie, waarvan jij mag beslissen of deze jullie pand ooit mag verlaten.

Voor vrijwel elk budget en elke hoeveelheid werknemers kunnen we een mooi voorstel maken. We leveren maatwerk, zonder dat je er zelf te veel tijd in hoeft te stoppen.

Jouw staff party door ons georganiseerd?