Hommeage

Website: Hommeage.nl
Doelgroep: Mannen, 45+
Bereik: Nieuw platform


Contact opnemen

HOMMEAGE

Hommeage is een toonaangevend online mannenblad voor de 45-plusser. De naam, een samentrekking van Homme (man) en Age (leeftijd), verklapt dat natuurlijk al een beetje.

De online wereld wordt in sneltreinvaart omarmd door 45-plussers en daarnaast worden zij die altijd al online waren er ook niet jonger op. Met Hommeage spelen we in op deze ontwikkelingen. Dit online magazine bedient de wat rijpere doelgroep met kwaliteitscontent. Korte verhalen, soms langer, maar het gaat ergens over. Kan ook humor, luchtigheid of onzin zijn, maar dan wel goede humor, luchtigheid en onzin. Zo lang het maar geen platgetreden paden zijn.

Diepgang schuwen we eveneens niet, net zoals achtergronden en informatie over zaken die met het leven verbonden zijn, van verzekeringen en financiën tot autotesten en reizen, van klustips tot een prachtig horloge of andere (elektronische) gadgets. De typische ‘doelgroeper’ van Hommeage is een man die volop in het leven staat, vaak net iets meer tijd heeft om ervan te genieten en volop financiële back-up heeft om zijn wensen te realiseren.

WORK TOGETHER?

LAAT HET ONS WETEN!

CONTACT

Stay in touch.

+31 6 45 27 39 36 55 | info@magmedia.nl


Naam*

Email*

Bericht*