MagMedia

CASE \ Bavaria

project name

MANIFY Out of office

by Bavaria

\ Jaarcijfers

± 5 k

event visitors

2

events

2

hostings

\ MANIFY Out of office 

by Bavaria

Sinds eind 2019 is Bavaria de hoofdsponsor van MANIFY Out of office. Onze evenementen worden hoofdzakelijk op locaties georganiseerd waar Bavaria geschonken wordt en we organiseren interactieve activaties voor de bezoekers.

\ Incentives & Activaties

MANIFY Out of office is meer dan een borrel en een leuk muziekje. In samenwerking met onze sponsoren bedenken we interactieve incentives en activaties, zoals het customizen van bierflesjes, beer pairings met culinaire hoogstandjes, de grootste borrelplank van de stad, strandjutten en een bierproeverij op boot.

\ Exclusiviteit

Op onze borrels wordt van alles gedronken, maar in de basis is er altijd Bavaria op de tap. Daarnaast activeren we vaak met andere merken van Swinkels Family Brewers, zoals Spijked&, Cornet en ’t Uiltje.

\ Content

Op MANIFY Out of office zetten we altijd in op het creëeren van mooie content, als herinnering voor de bezoekers en voor iedereen die er niet bij kon zijn. De sponsors zie je weer in de vorm van branded content terug op MANIFY Online, MANIFY Magazine en natuurlijk de kanalen van MANIFY Out of office.

Ook sponsor worden van onze events?