PUBLISHER

Onder de parasol van MagMedia vallen een aantal mooie titels die we dagelijks vol passie met content vullen. Ons uitgangspunt is altijd een mix te vinden van boeiende unieke content en relevant nieuws

We zullen ons nooit voordoen als rasjournalisten, want onze specialiteit is contentcreatie en dit aan de (juiste) man brengen. Zowel redactioneel als commercieel. Dit is waar we van genieten en waar we goed in zijn. En daar kan jij gebruik van maken! Wederom: redactioneel én commercieel.

CONTENTMARKETING

In de afgelopen jaren hebben we een flinke volgersgroep om onze titels heen gebouwd en zo een aantal autoriteiten gecreëerd in verschillende disciplines. Elke titel heeft een specifieke doelgroep, waarvoor wij garant staan dat deze naadloos aansluit bij profielen van de volgers.

Het is naast publishing ons werk om dit bereik in te zetten voor commerciële doeleinden. Om samenwerkingen te laten ontstaan met mooie merken die aansluiten bij onze titels.

WE HELP YOU OUT!

Wil jij ons bereik en creativiteit inzetten om jouw prachtige merk een flinke boost te geven onder de doelgroep? Dan is vandaag jouw dag. Wij staan namelijk in de startblokken om een sprintje te trekken voor je. En liever nog maken we er een marathon van.

Door middel van creatieve content, die zowel goed commercieel is ingestoken als interessant om te lezen voor de doelgroep, gaan we de online zichtbaarheid van jouw merk tot het volgende niveau brengen.

Wil je hiernaast óók de schakeling maken met offline, zodat we het hele crossmediale verhaaltje compleet kunnen maken? Vraag dan naar onze mogelijkheden wat betreft aanwezigheid op onze events!

CONTACT DETAILS

 • ADRES

  Burgemeester Loeffplein 70E, ‘s-Hertogenbosch, NB

 • PHONE

  +31 6 45 94 66 25
  +31 6 27 39 36 55

 • EMAIL

  info@magmedia.nl

STAY IN TOUCH